BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Iskolánk
Fényképek az iskola Újszász utcai épületéről
2014.10.10.
A fotókon a 2013 őszére elkészült felújítás utáni épület látható. És három-négy régi kép a kilencvenes évek végéről.
2013. szeptember 1-én egy felújított iskola várta az Újszász utcában az iskola leendő elsőseit és a már korábban is idejárókat. Ez az elsősorban az iskolánkat segítő adományozóknak és támogatóknak köszönhető!

A felújítás elsősorban energetikai korszerűsítést jelentett, amely a fűtési, világítási és hőszigetelési rendszer cseréjéből és bővítéséből áll. Kazáncsere, a fűtőtestek cseréje, az elektromos hálózat és a világítótestek cseréje mellett, hőszigetelést kapott az épület és kicseréltük a külső nyílászárókat. Az energetikai számítások szerint a korszerűsítés következtében jelentősen csökkenni fog az energiafogyasztás, a diákok és tanárok pedig már tapasztalhatják a hőmérsékletben beállt pozitív változást. Az energetikai korszerűsítéssel egy időben belső felújítások is sorra kerültek: belső nyílászáró csere, hideg és meleg burkolatok cseréje, vizesblokkok korszerűsítése, festés. A felújított épületről az iskola honlapján friss fotók találhatók.
A következő években a legfontosabb iskolafejlesztési céljaink között a Száva utcai iskolaépület három tanteremmel, új aulával és étteremmel való bővítése szerepel.

A kedves szülőknek és más támogatóinknak köszönjük az eddigi hozzájárulásokat az iskola fejlesztéséhez és arra kérjük Önöket, hogy a Hit és Erkölcs Kulturális Alapítvány közoktatási célra elkülönített bankszámláján keresztül támogassák továbbra is céljainkat.
Az alapítvány számlaszáma:10300002-20355065-70213285

Diákjaink és pedagógusaink nevében köszönünk minden önkéntes munkát, erkölcsi, szellemi és pénzügyi támogatást.
Publikálta: Horváth András
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium