BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Határtalanul - Útinapló 2
2012.06.19.
Útinapló Szerbia 2012. május 14-18.

 

 

Indulás- érkezés Hotel Patria- szobafoglalás- ebédelés- városnézés (Városháza)- Tanítóképző Főiskola előadás- vacsora Green Food – (pénzváltás, kisbolt)- megbeszélés

Reggel mindenki izgatottan gyülekezett az iskolánk ebédlőjében. A csomagokat bepakoltuk a buszba, és egy névsorellenőrzés után elhagytuk az iskolát. Az út hosszú volt, rengeteg mindenre volt időnk: olvastunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk, sőt még filmnézésre is lehetőségünknyílt.Miután áthaladtunk a határon, érdeklődve figyeltük a szerbiai házakat, utcákat, üzleteket.

Amikor egy sarkon befordultunk, megpillantottuk a Hotel Patria-t. Átvittükacsomagjainkata szállodába, ahol megkaptuk a szobakártyákat,elfoglaltuka szobáinkat, majd megebédeltünk a szálloda éttermében.

 

Amikor ismét kimentünk az utcára, az időjárás miatt nem tudtuk folytatni a sétát, úgyhogy visszasiettünk a szállodába, ahol megvártuk, míg eláll az eső.

Hamarosan elindultunk a Tanítóképző Főiskolára, ahol Dr. Czékus Géza egy érdekes előadást tartott Szabadka természeti értékeiről, nevezetességeiről, különlegességeiről és történelméről, majd körbejártuk az épületet. Néha még egy-egy előadásra is bekukkanthattunk és a főiskola könyvtárát is megtekinthettük...
             
    (A teljes utinaplót  megtalálod a lap alján, letölthető, képes pdf-fájlban)

Csatolt fájlok:
Publikálta: Hunyadi Károly
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium