BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Iskolánk
Elemgyűjtés Ökosan
2021.10.07.
A verseny célja, hogy a gyermekeket játékos formában vezesse rá a szelektív hulladékgyűjtés jelentőségére. A verseny és a legjobbaknak járó jutalmazás hatékony figyelemfelkeltő eszköz, jó alkalom a környezetre veszélyes anyagokat tartalmazó elem- és akkumulátor-hulladék káros hatásainak ismertetésére.
Tisztelt Szülők és Kedves Diákjaink!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy idén végre megrendezésre kerül Ökosulinkban az elemgyűjtő verseny.
 A verseny célja, hogy a gyermekeket játékos formában vezesse rá a szelektív hulladékgyűjtés jelentőségére.
A verseny és a legjobbaknak járó jutalmazás hatékony figyelemfelkeltő eszköz, jó alkalom a környezetre veszélyes anyagokat tartalmazó elem- és akkumulátor-hulladék káros hatásainak ismertetésére. Fontos, hogy kicsik és nagyok egyaránt megtanulják, az elem- és az akkumulátor-hulladék nem kerülhet a háztartási hulladékgyűjtőkbe, a szelektív hulladékgyűjtők az iskolák és óvodák területén is mindenki rendelkezésére állnak!
A verseny időtartama alatt a résztvevő iskolák és résztvevő óvodák intézményenként gyűjthetik a feleslegessé vált hordozható elem- és akkumulátor-hulladékot, melyeket a szervező a verseny végét követően díjmentesen szállít el, majd mér le.
Vegyenek részt a versenyben! Gyűjtsenek minél több elem- és akkumulátor-hulladékot, nyerjék meg Önök a nagy összegű pénznyereményt!
Az Újszász iskolában osztályok között zajlik az elemgyűjtő verseny.
További részletek az iskolai plakátainkon olvashatók. Plakát a linken megtekinthető: https://drive.google.com/file/d/1M22g3ZPzjLdgp24Hccs6cQCjCOGFUhb9/view?usp=sharing
Sok sikert!
Ökoiskola tanárai
Publikálta: Makkai Ferenc
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium