BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tantárgyak
Megzenésített versek és szenzációs archív diákelőadás!
2012.04.03.
Az Újszász utcai felső tagozat idei megemlékezésének győztes megzenésített versei az 1848-as forradalomról, és egy két évvel ezelőtti diákelőadás.
Most tesszük közzé az Újszász utcai felső tagozat idei megemlékezésének győztes megzenésített verseit az 1848-as forradalomról. Évfolyamonként egy-egy osztály produkcióját, amely a legjobb lett.
Valamint először teszünk közzé egy két évvel ezelőtti előadást, melyet az akkori egyik hetedik osztály készített március 15-re. Az előadás azért is különleges, mert az egész osztály egy emberként vett részt  benne, és egy indító ötletből fokozatosan kibontva minden szereplő gyakorlatilag maga írta meg a szövegét. Tanári pályám egyik legnagyobb élménye volt együtt dolgozni ezekkel a lelkes gyerekekkel! A másik nagy élmény pedig az volt, hogy tanárkollégáimmal, Konovalov Eszterrel és Orbán Katalinnal teljes összhangban, egymás munkáját kiegészítve és inspirálva tudtunk együttműködni. Az eredményről pedig mindenki alkosson maga véleményt, remélem, tetszeni fog! Kedves volt tanítványaimat, az akkori szereplőket pedig ezúton is szeretettel üdvözlöm!
Turai Julianna
Publikálta:
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium