BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tantárgyak
4. helyezés a Bolyai Természettudományi Csapatversenyen
2015.03.23.
„Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb képesség az életben.”
A fenti mottóval indították a Magyar Tudományos Akadémia fővédnöksége mellett többek közt az Összedolgozási Képesség Fejlesztéséért Alapítvány  támogatásával megrendezett Bolyai Természettudományi Csapatversenyt. A rendezvény körzeti fordulóira az ország egész területéről több ezer résztvevő  nevezett be, melyek közül az Észak-pesti körzet 4. helyezését sikerült megszereznie március 6-án a 4.C osztály bátor fiúcsapatának.
A verseny célja elsősorban az volt, hogy  segítse a diákokat összedolgozási képességeik fejlesztésében, a közös probléma megoldásban, az együtt gondolkodás átélésében, örömében, miközben tudásukat bemutathatják, összemérhetik.
A verseny ismeretanyaga 4. osztályban a következő volt: az erdő élővilága, élettelen természet, mértékegységek, környezetszennyezés és környezetvédelem, az ember és egészsége, hagyományaink, ünnepeink, jelképeink, hazánk országismerete
A Bpg-4c csapat tagjai: Bereczky Levente, Nagy Barnabás, Pacsay Benjámin és felkészítő tanáruk: Schober Éva, valamint osztályfőnökük Pénzes Ferencné is oklevélben és ajándékban részesült.Gratulálunk!
Publikálta: Pénzes Ferencné Zsuzsa
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium