BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
Iskolabusz szolgáltatás, buszmenetrend - 2019/2020-as tanév
2019.10.05.
A Határ úti iskolabusz reggeli járatánál a "Gyömrői út-Sibrik Miklós sarok" megálló 2019. október 7-től átkerül a Hit Park Gergely utcai bejáratához! (Délután is itt áll meg a busz!) A járat érkezési ideje menetrend szerint 07:15 lesz.
Tisztelt Szülők!
A Határ úti iskolabusz reggeli járatánál a "Gyömrői út-Sibrik Miklós sarok" megálló 2019. október 7-től átkerül a Hit Park Gergely utcai bejáratához! (Délután is itt áll meg a busz!)
A járat érkezési ideje menetrend szerint 07:15 lesz.
Megértésüket köszönjük!

-----------------------------
A Zrínyi utcában kezdődő felújítási munkák miatt, 2019. szeptember 25-étől a keresztúri járat Csaba vezér utcai megállóját át kell helyezni.
A Csaba vezér utcai megálló a Zrínyi utcából a Péceli útra kerül át. Az új megálló helye a Péceli úton lévő buszmegálló (a templom oldalában), ahol a 102E-es és a 169E buszok is megállnak.
Megértésüket köszönjük!

 
Iskolánk az Újszász utcai iskola megközelítésére és a visszautazásra reggelenként és délutánonként iskolabusz járatokat üzemeltet. A járatok menetrendjét mellékelten közöljük.

A járatokat jeggyel vagy bérlettel lehet igénybe venni. A bérleteket mindig az aktuális hónap 5. napjáig kell megvásárolni az Újszász utcai iskola pénztárában.
A bérlet ára: 6200 forint.
A csak reggeli vagy csak délutáni utazásra érvényes fél-bérlet ára: 3900 forint.
Az egyszeri utazásra jogosító menetjegy ára: 340 forint.

Az utazni kívánóknak a menetrendben feltüntetett időpotoknál öt perccel korábban kell a megállókban lenniük, mivel a forgalom függvényében korábbi indulás is előfordulhat a megállókból. (A buszaink a megállókban nem várakozhatnak.)

Jó utazást kívánunk!
Csatolt fájlok:
Publikálta: Tornóczi Valéria
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium