BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
Rendhagyó ünnepi program az Uzoniban
2013.04.05.
Salgótarjáni Uzoni suli egy rendkívüli kezdeményezéssel rukkolt elő a napokban. - Mi volna, ha közelebbről is megismernék egymást a gyülis iskolák tanárai, tanulói -
Salgótarjáni Uzoni suli egy rendkívüli kezdeményezéssel rukkolt elő a napokban.
- Mi volna, ha közelebbről is megismernék egymást a gyülis iskolák tanárai, tanulói -  Ennek a gondolatnak a jegyében egy mégnagyobbat is gondoltak, és megszervezték a tavaszi szünet előtt, hogy rövid bemutatkozó program keretében ismerkedjenek egymással az iskolák.
Köszönjük Menich Péternek a remek ötletet, ami lehetőséget biztosított gyülekezetünk iskolái számára egy (évente ismétlődő) hasznos hagyomány kialakítására. Köszönjük vendéglátóinknak a gondos szervezést, ami feltétele volt annak, hogy otthon érezzük magunkat. Köszönjük, hogy megismerhettük a Magyiakat, akikről csak most hallottunk először, de biztos, hogy nem utoljára.
Remek kezdeményezésnek voltuk a részesei. Reménykedünk abban, hogy jövőre veletek újból találkozhatunk.
 
Az alábbiakban olvashatjátok iskolánk műsorát:
Bornemisza iskolánk műsora egy rövid életképeket bemutató kisfilmmel kezdődött, amelynek chaplini filinget kölcsönzött Jürgen Moser: Railroad Boggie c. műve Lakatos Josua (8.oszt) előadásában.
Utána, Turai Barnabás, Én csak a szellemedet hívom c. versét előadta Vrasarics Dóra(11.oszt) tanulónk, utána  Joplin Ragtime-ja következet Horváth Noémi (6 oszt.) előadásában, majd Seiber Mátyás: Slow-fox műve Murányi Zsófia és Horváth Noémi  (6.oszt) zenei tolmácsolásában.
Utána meghallgattuk Cornick: Easy Swing és Norton: King Boogie c. művét Lakatos Josua előadásában.Végül, iskolánk Száva utcai alsós tanulói adtak elő egy táncos produkciót, amelyet Bódi Petra , és Bódi Katalin tanított be. A zenei előadásokat Mózes Patrícia tanította be.
 
Publikálta: Makkai Ferenc
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium