BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
Rendhagyó ünnepi program az Uzoniban
2013.04.05.
Salgótarjáni Uzoni suli egy rendkívüli kezdeményezéssel rukkolt elő a napokban. - Mi volna, ha közelebbről is megismernék egymást a gyülis iskolák tanárai, tanulói -
Salgótarjáni Uzoni suli egy rendkívüli kezdeményezéssel rukkolt elő a napokban.
- Mi volna, ha közelebbről is megismernék egymást a gyülis iskolák tanárai, tanulói -  Ennek a gondolatnak a jegyében egy mégnagyobbat is gondoltak, és megszervezték a tavaszi szünet előtt, hogy rövid bemutatkozó program keretében ismerkedjenek egymással az iskolák.
Köszönjük Menich Péternek a remek ötletet, ami lehetőséget biztosított gyülekezetünk iskolái számára egy (évente ismétlődő) hasznos hagyomány kialakítására. Köszönjük vendéglátóinknak a gondos szervezést, ami feltétele volt annak, hogy otthon érezzük magunkat. Köszönjük, hogy megismerhettük a Magyiakat, akikről csak most hallottunk először, de biztos, hogy nem utoljára.
Remek kezdeményezésnek voltuk a részesei. Reménykedünk abban, hogy jövőre veletek újból találkozhatunk.
 
Az alábbiakban olvashatjátok iskolánk műsorát:
Bornemisza iskolánk műsora egy rövid életképeket bemutató kisfilmmel kezdődött, amelynek chaplini filinget kölcsönzött Jürgen Moser: Railroad Boggie c. műve Lakatos Josua (8.oszt) előadásában.
Utána, Turai Barnabás, Én csak a szellemedet hívom c. versét előadta Vrasarics Dóra(11.oszt) tanulónk, utána  Joplin Ragtime-ja következet Horváth Noémi (6 oszt.) előadásában, majd Seiber Mátyás: Slow-fox műve Murányi Zsófia és Horváth Noémi  (6.oszt) zenei tolmácsolásában.
Utána meghallgattuk Cornick: Easy Swing és Norton: King Boogie c. művét Lakatos Josua előadásában.Végül, iskolánk Száva utcai alsós tanulói adtak elő egy táncos produkciót, amelyet Bódi Petra , és Bódi Katalin tanított be. A zenei előadásokat Mózes Patrícia tanította be.
 
Publikálta: Makkai Ferenc
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium