BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
Visszatekintés a tanévzáróra
2014.07.30.
A 2013/2014-es tanév záróünnepségén alapfokú Művészeti Iskolánk vonós zenekara szimfonikus zenekarrá bővülve színvonalas zenei produkcióval lépett fel
A 2013/2014-es tanév záróünnepségén alapfokú Művészeti Iskolánk vonós zenekara szimfonikus zenekarrá bővülve színvonalas zenei produkcióval lépett fel. 
A szimfonikus zenekar Bánfi Judit tanárnő vezetésével két zeneművel készült fel a tanévzáró ünnepségre.
Örömünkre szolgál, hogy a főépület új részlegét, a fedett teraszt  is - amely szabadtéri színpadként is kiválóan funkcionál -felavathattuk az előadott zeneművekkel.
Emellett Alapfokú Művészeti Iskolánk eszköztára is bővült nyolc darab kiváló minőségű kottapulttal, amiket szintén a tanévzárón avathattunk fel.
Az új kottapultok megvásárlására  "A tehetséges fiatalok felkészítését végző, kiváló programmal dolgozó alapfokú művészetoktatási intézmények támogatása" című, NTP-AMI-13. számú pályázaton nyert összegből nyílt lehetőségünk.

Ezúton is köszönjük az iskola vezetőségének támogatását, a felkészítő zenetanárok és minden ifjú zenész közreműködését!
A zenei produkció megtekinésével és meghallgatásával ezúton is további jó pihenést kívánunk a nyári szünetre a Bornemisza Péter Gimnázium minden kedves tanárának, tanulójának és dolgozójának!
Csatolt fájlok:
Publikálta: Takács Krisztina
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium