BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
A Bornemisza ÉTER lett 2015-ben a legjobb diáksajtó a Diákújságírók Egyesülete pályázatán
2015.05.13.
A Diákújságírói Egyesület (DUE) pályázatán 2015-ben az év online diákmédiuma az eter.hu, az év diákújsága pedig a Bornemisza ÉTER lett. Szerzőink közül Sugár Joel az év diákújságírója kategóriában második lett.
A DUE gyakorlatilag a média minden területére írt ki pályázatokat: fotózástól kezdve a videózáson át, egészen a hagyományos nyomtatott iskolaújságig mindent díjaztak. Március 15-ei határidővel kellett leadni a pályamunkákat,
A díjkiosztóról előzetesen kaptak levelet a nyertesek, de a konkrét helyezést csak a díjkiosztó helyszínén, a Millenáris Parkban tudhattuk meg.
 
Az alig három hónapja elindított eter.hu első helyezést ért el az online diákmédiumok között. Hatalmas ujjongással üdvözölte az Éter küldöttség a hírt, majd Deutsch Tamástól átvehettük a díjat. “Érdekes tartalom, nagy élvezet olvasni” – dicsérték meg honlapunkat.
 
A nyomtatott diákújság kategóriában a III.Évfolyam/5. számát pályáztattuk, a Hit Gyülekezete vezető lelkészével, Németh Sándorral a címlapon. Szintén első helyezettek lettünk.
 
Sugár Joel, a Bornemisza ÉTER kiváló riportere, az év diákújságírója kategóriában második helyezést ért el, Lugosi Dániel Alival, a Virtuózok győztesével készített interjújával.
 
Köszönjük az eddigi támogatásotokat!
 
Varga Dominika
Publikálta: Horváth András
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium