BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
A Családi Társasjáték Napunkat sikeresen megrendeztük.
2019.03.05.
A résztvevők nagyon sokan voltak. Igazából tele volt az ebédlő, és ezért csak tippelni tudok, és szerintem 70-80 fő jött el a társasjáték programra. Sok vendég érdeklődött, hogy mikor lesz legközelebb ilyen program. Erre még nem volt határozott válaszunk, de az biztos, hogy a Gyereknapon ott leszünk.
Tisztelt Bornemisza Péter bácsi!
 
435. Születésnapodra ütemezett Családi Társasjáték Napunkat sikerült hozzád méltóan megrendeznünk.
 
Mivel személyesen nem találkoztunk ezért röviden leírom számodra a program eseményeit.
Képzeld a szervezők családostul segítettek abban, hogy az ebédlő társasjáték helyszínné alakuljon. Minden szervező hozott vagy társasjátékot, vagy ennivalót, ami a hab volt a tortán, persze csak a program tekintetében…
30 féle játék volt, 16 féle ajándékot osztottunk ki tombolán, 3422 szem pattogatott kukoricát ettünk meg, és 40 liter limonádéval hűsítettük magunkat a program alatt.
A 30 féle játék között sok olyan volt, amit az előző időszakban az év játékaként díjaztak, de ezt majd a fotókból láthatod (csatoltam neked).
A résztvevők nagyon sokan voltak. Igazából tele volt az ebédlő, és ezért csak tippelni tudok, és szerintem 70-80 fő jött el a társasjáték programra.
Sok vendég érdeklődött, hogy mikor lesz legközelebb ilyen program.  Erre még nem volt határozott válaszunk, de az biztos, hogy a Gyereknapon ott leszünk.
A szervezők mind a hetedikes évfolyamról jöttek, és játékmesterként segítették a gyerekeket, szülőket a társasjátékok szabályainak megismerésében.
Tervezünk egy csomó mindent.
Szeretnénk házi Bang versenyt rendezni, meg szeretnénk Rubik kocka verseny szervezésében részt venni, meg szeretnénk a kerületünkben is versenyt szervezni, meg szeretnénk…
 
Remélem, hogy Te is elégedett vagy.
Viszontlátásra legközelebb
 
Publikálta: Makkai Ferenc
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium