BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Infotár
Labdarúgás Diákolimpia: Fiúknál Gólkirály: Fekete Balázs; 2. és 3. helyek, Lányoknál: Veretlenség
2014.05.28.
A II. korcsoportban 3. helyezést, a III. korcsoportban 2. helyezést értek el a Bornemiszás labdarúgók.
Jó hangulatban telt el az idei Telekom Foci Budapesti Döntője, ahol idén négy csapatunk képviselte az iskolát. A rendezvényt idén a Vasas Fáy utcai otthonában rendezték, a szervezés a megszokotthoz illően kiváló volt.

III. korcsoportban diákjaink a döntők döntőjébe jutottak, a 2. helyezést szerezték meg a srácok. Petró Jonatánt a torna legjobbjának választották.

II. korcsoportban a fiúknál 3. helyezést ért el az iskola csapata, drámai küzdelemben. A döntőbe jutásért vívott csata büntetőpárbajjal dőlt el. Ebben a korosztályban a legtöbb gólt  iskolánk tanulója, FEKETE BALÁZS szerezte, így méltán kapta a gólkirályi címet.

I. korcsoportban is debütált egy csapatunk, csoportjuk harmadik helyezettjeként zárták ezt a tornát. A csapat legjobbjai ezen a tornán: Kovács Kristóf, Bozsik Belián, Juhász Milán.


Lánycsapatunk ezen a tornán debütált. Sokan a a csapatból idén kezdtek futballozni, de együtt ilyen felállásban most játszottak először.  Hősiesen küzdöttek, rendkívül intelligens védekezésükkel és Bedics Anna kiváló védéseivel érték el  a három eredményt (1-1, 0-0, 0-0), így csoportjuk harmadik helyén zárták ezt a tornát. A gólt Cavicchiolo Chiara szerezte. A csapat tajgai még: Schrick Gyöngyvirág, Egri Pálma,  Bodnár Laura, Nyírő Dóra, Szilágyi Zoé, Szabó Tekla, Petkó Rebeka.

Gratulálunk minden csapatunknak!
Publikálta: Kántor Zsolt
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium