BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Infotár
Megjelent a Bornemisza ÉTER legújabb száma
2014.04.18.
Megjelent a Bornemisza ÉTER legújabb száma. Hogy ne maradj ki a jóból, vásárold meg te is! Ha up-to-date akarsz maradni vagy csak érdekel, hogy a keresztényeknek miért kell politizálniuk, akkor az ÉTER 4. számát neked találták ki. A 64 oldalra bővült újságot ismét diákok fotói, versei és cikkei tarkítják. Újdonságként hathat, hogy a híres zenei előadóművésszel, Pajor Tamással csináltunk exkluzív interjút. Tehát, ha többet akarsz megtudni a Bornemisza világáról, látogass el intézményünkbe és vásárolj egy ÉTER-t! Kapható a portán és a mozgó árusoknál.
További sok sikert kívánunk a lap szerzőinek és szerkesztőinek, akik a ebben a negyedik számban a következők voltak:

Petrőcz Rafael, Horváth Laura, Tar Eduárd, Diósy Mihály, Sugár Joel, Tóth Lídia, Vracsarity Dóra, Vracsarity Noémi, Mikecz Barnabás, Náray Gabriella, Király Dániel, Csermák Debóra, Pogácsás Vera, Varga Dominika, Kovács Bianka, Ferenczi Deborah, Nagy Jázmin (Salgótarján), Borbély Regina, Eggendorfer Noémo, Bangó Izrael, Csürke Benjámin, Rácz Zsófia, Korompay Dorina, Papadopulosz Dávid, Hollós Illés Pál (lapszerkesztő).

Külön köszönet a következőknek:

Szép E. Kinga, Seregi Károly, Turai Barnabás, Pajor Kristóf, Grüll Tibor, Füzér Norbert, Somorjai László, Kulcsár Árpád,
Kovács Ágnes, Szobota, István, Szobota Zoltán, Tornóczi Valéria, Hollós Gábor, Petrőcz Jordán.

Publikálta: Horváth András
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium