BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Iskolánk
Holczer Péter és Dávid nagyszerű eredménye két egymást követő hétvégén is!!!!
2016.09.21.
Holczer Péter és Dávid nagyszerű eredménye két egymást követő hétvégén is!!!! Wizz Air Budapest Félmaraton Baradla Trail
Holczer Péter és Dávid nagyszerű eredménye két egymást követő hétvégén is!!!!

Wizz Air Budapest Félmaraton

Az esemény útvonala a Világörökség három helyszínét is bemutató, csodaszép vonalvezetésű pályán halad. Ezt a félmaratoni távot választotta iskolánk egyik tanulója, Holczer Dávid ( 3.c ) és édesapja Holczer Péter. Félmaraton váltóban indultak, ahol Dávidnak kb. 9,4 km jutott a 21,1 km-es távból, amit így (az ő szakaszát közösen futva) hivatalosan 1:42:46 alatt teljesítettek. Összességében 876 páros csapat volt (férfi, női és vegyes összesen), ők a 42. helyen végeztek – férfi páros pedig 220 indult a versenyen, közülük a 21. helyen értek célba, vagyis bőven a felső 10 %-ban végeztek.

Baradla Trail

A futás nem csak egy kósza ötlet számukra. Az előző hétvégén a Baradla Trailen, Aggteleken futottak, ahol Dávid a gyerekversenyen is indult (1 km volt terepen), és a saját korosztályában (8-9 évesek) első lett. Itt az eredményhirdetésnél a gyerekek iskoláit mondták be, így ott kifejezetten a Bornemisza Péter Iskola tanulójaként állt a dobogó tetején.

Gratulálunk!!!! További nagyszerű sikereket kívánunk!!!
Publikálta: Papp Zoltán
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium