BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Iskolánk
Maccabi-Kölyök Foci Kupa
2017.10.18.
Az elmúlt napokban a Maccabi-Kölyök Foci Kupán vettek részt az alsó tagozatos focistáink. Ez a kupa hivatott népszerűsíteni a 2019-ben Budapesten megrendezésre kerülő Maccabi Sportjátékokat (zsidó olimpia).
Az elmúlt napokban a Maccabi-Kölyök Foci Kupán vettek részt az alsó tagozatos focistáink.
 
Ez a kupa hivatott népszerűsíteni a 2019-ben Budapesten megrendezésre kerülő Maccabi Sportjátékokat (zsidó olimpia).
 
A torna helyszíne az új Hidegkúti Nándor stadion volt, ahol kiváló körülmények és nagyszerű minőségű pálya várta a focizni szerető iskolás gyerekeket. 
 
A tornán többek között a Lauder Javne zsidó iskola, a Cseppkő Gyermekotthon diákjai, a Szent István Katolikus Általános Iskola, a Radnóti Miklós Általános iskola, valamint az MTK egyesületével együttműködő Gödi MFS és Csillaghegyi MFS és nem utolsósorban a Bornemissza Péter kék és fehér csapatai vettek részt. 
 
Két napon keresztül folytak a küzdelmek és a hétfői helyosztó mérkőzésen a két csapatunk egymás ellen játszott a döntőbe kerülésért. Meglepetésre a fiatalabb csapat került a döntőbe. Ott sajnos nem tudta megismételni az előtte lévő bravúrt és így a második helyen végzett, míg másik csapatunk az elvesztett elődöntő után biztosan szerezte meg a bronzmeccsen a harmadik helyet.
 
A tornát  a Szent Imre Általános Iskola nyerte.
 
A szervezők reményei szerint ezzel a tornával egy hagyomány indult el, és bízunk benne, hogy jövőre is ott lehetünk ezen a színvonalas tornán. 
 
Selmeci György
 
Edző
Szent Pál Akadémia HSE
Publikálta: Papp Zoltán
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium