BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Iskolánk
Vendégség a sógoroknál
2018.03.12.
A Szent Pál Akadémia 2009-es korosztályú csapata- két 2010-es „vendéggel” kiegészülve- ausztriai Mürzzuschlagban vendégeskedett egy nemzetközi tornán.
Vendégség a sógoroknál

Ausztriai nemzetközi vendégszereplés

A Szent Pál Akadémia 2009-es korosztályú csapata- két 2010-es „vendéggel” kiegészülve- ausztriai Mürzzuschlagban vendégeskedett egy nemzetközi tornán.

Csoport mérkőzések:
Szent Pál Akadémia HSE - Scheiblingkrichen-Warth 3-1
Szent Pál Akadémia HSE - SG Knittelfeld 2-0
Szent Pál Akadémia HSE - FC Veitsch 0-5

Bronz mérkőzés: Szent Pál Akadémia HSE – SV Turnau/Thörl 5-0

Elsődleges céljainkat sikerül megvalósítanunk. Az edzéseken a letámadást, a labdakihozatalt és szélről középre bejátszott labdákat gyakoroltuk. A tornán a letámadás taktikáját kiválóan hajtották végre az új 5+1 rendszer ellenére is. A labdakihozatal helyenként működött leginkább ellenfél függő volt, de ebben is sikerült előre lépnünk az elmúlt hónapokban. A labdakihozatalban célunk volt , hogy a két támadót is be tudjuk vonni és ezen a tornán FC Veitsch elleni mérkőzésen kívül sikerült megvalósítanunk. A szélről középre játszott labdákat az első és az utolsó mérkőzésen tudtuk megvalósítani, de akkor kiválóan működött. A védekezésünk meglepően stabil volt kivéve a harmadik mérkőzésünkön, ahol jóval nagyobb nyomás helyeződött ránk. A védekezésnél való helyezkedésben, nyomás alatt való labdakihozatalban és az átvételekben kell fejlődnünk leginkább.

A torna hangulata és szervezettsége kiváló volt.

Utazó keret: 2009-es korosztály: Perjesi Péter; Pásti Péter; Molnár Simon; Kőszegi Simon; László Sámuel; Czerovszki Dániel; Horváth Bertalan 2010-es korosztály: Cornides Levente; Hollókői Richárd

Edzők Szabó Balázs Takács Áron

Írta: Takács Áron
Publikálta: Papp Zoltán
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium