BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Felvétel
Csatlakozz Te is hozzánk legközelebb, túrára fel!
2014.10.07.
Évadnyitó kirándulásunkon a Pilisben túráztunk.Ezen a vasárnap reggelen még az eső sem riasztotta el a lelkes bornemiszás diákokat, szüleiket és barátaikat. 11 km-es utunkat a pilisszentkereszti szurdokban kezdtük, majd felkapaszkodtunk a Magas-hegy kőszirtjeihez, ahonnan a csodálatos panorámát már napsütésben élvezhettük.Az őszi erdő színpompája, a tiszta levegőn való mozgás kizökkentett minket a hétköznapok sodrából, és a begyűjtött "kincsek" pedig a természetismereti órákon hozzák újra közel a természetet. Csatlakozz Te is hozzánk legközelebb, túrára fel!
Az
Évadnyitó kirándulásunkon  a Pilisben túráztunk.Ezen a vasárnap reggelen még az eső sem riasztotta el a lelkes bornemiszás diákokat, szüleiket és barátaikat.
11 km-es utunkat a pilisszentkereszti szurdokban kezdtük, majd felkapaszkodtunk a Magas-hegy kőszirtjeihez, ahonnan a csodálatos panorámát már napsütésben élvezhettük.
őszi erdő színpompája, a tiszta levegőn való mozgás kizökkentett minket a hétköznapok sodrából, és a begyűjtött "kincsek" pedig a természetismereti órákon hozzák újra közel a természetet.
Csatlakozz Te is hozzánk legközelebb, túrára fel!
Publikálta: Szekeres Gita
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium