BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Elindult a Búvár szakosztály
2014.05.23.
Az Újszász utcán elindult a Búvár szakosztály. A búvárok idén az Ismeretszerzés tengerében merülnek.A fedélzeten kapnak egy búvárlapot,amin megtalálhatóak a búvárfeladványok. A válaszokat a tengerben találják. A legügyesebb búvár Tekeresi merülést, tengeri igazgyöngyöket nyomtatott formában, kalóriabombát és más értékes nyereményeket szerezhet.
Az Újszász utcán elindult a Búvár szakosztály.
A búvárok idén az Ismeretszerzés tengerében merülnek.A fedélzeten kapnak egy búvárlapot,amin megtalálhatóak a búvárfeladványok.
A válaszokat a tengerben találják.
A legügyesebb búvár Tekeresi merülést, tengeri igazgyönyöket nyomtatott formában, kalóriabombát és más értékes nyereményeket szerezhet.
A vetélkedő valódi neve Könyvbúvár. Az Ismeretszerzés tengere a könyvtár,ahol megkapják a Búvár szakosztály tagjai a fedélzeten a feladványokat a kapitánytól,Kántor Biankától.
Időnként elhajóznak a Meseszigetre, a Szépirodalmi szigetre és egyéb szigetekre is a válaszok felderítése céljából.
Az első forduló győztesei már el is nyerték jutalmukat,s a verseny folyamatosan zajlik június közepéig,amikor kiderül majd, kik lesznek a győztes búvárok,akik elnyerik a fődíjat.
Továbbra is szeretettel várunk minden búvárvénával megáldott tanulót az Ismeretszerzés tengerébe merülni a búvárkincsekért.
Publikálta: Kántor Bianka
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium