BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Bornemisza Túra Klub
2012.04.19.
Kirándulj velünk!
Kedves Érdeklődők!

A Bornemisza Túra Klub havonta egy alkalommal – mindig szombati napon - szervez egynapos kirándulást. Célpontjaink között elsősorban a közeli hegységek szerepelnek: a Pilis, a Börzsöny és a Budai-hegység. Amennyiben kialakul egy lelkes és elkötelezett társaság, távolabbi helyszínek is terítékre kerülnek: a Vértes, a Bakony, a Mátra Budapesthez közelebbi részei még elérhetők egynapos programmal is.

A Bornemisza Túra Klub elsődleges célja, hogy a természetjárást, túrázást kedvelő tanulóknak lehetőséget adjon ennek a régi, de máig divatos szabadidős sporttevékenységnek szervezett formában történő gyakorlására. Nem titkolt célunk az is, hogy olyan diákokat is megnyerjünk ennek a nagyszerű időtöltésnek, akik nehezebben mozdulnak ki otthonról, és eddig a szabadidő eltöltésének kényelmesebb módjait részesítették előnyben.

A hétvégi túrákat elsősorban tanulóinknak szervezzük, de szívesen látunk kollégákat, szülőket, és testvéreket is. Örömmel látjuk a régi diákokat, barátokat, ismerősöket, iskolánk támogatóit és szimpatizánsait. Havonta egyszer arra invitáljuk az érdeklődőket, hogy húzzanak bakancsot, ragadjanak hátizsákot, mozgósítsák a barátokat, a családot, és töltsenek velünk egy napot  a környező hegyekben, friss levegőn, távol a főváros zajától.

Aktuális kirándulásaink információi megtalálhatók a Bornemisza Péter Gimnázium épületében, a nagyobb faliújságokon, ill. olvashatók a Bornemisza Túra Klub honlapján, az "Aktuális" menüpontra kattintva:

www.bpgturaklub.hu

Turóczi Gábor
Publikálta: Turóczi Gábor
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium