BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Bornemisza Túra Klub
2012.04.19.
Kirándulj velünk!
Kedves Érdeklődők!

A Bornemisza Túra Klub havonta egy alkalommal – mindig szombati napon - szervez egynapos kirándulást. Célpontjaink között elsősorban a közeli hegységek szerepelnek: a Pilis, a Börzsöny és a Budai-hegység. Amennyiben kialakul egy lelkes és elkötelezett társaság, távolabbi helyszínek is terítékre kerülnek: a Vértes, a Bakony, a Mátra Budapesthez közelebbi részei még elérhetők egynapos programmal is.

A Bornemisza Túra Klub elsődleges célja, hogy a természetjárást, túrázást kedvelő tanulóknak lehetőséget adjon ennek a régi, de máig divatos szabadidős sporttevékenységnek szervezett formában történő gyakorlására. Nem titkolt célunk az is, hogy olyan diákokat is megnyerjünk ennek a nagyszerű időtöltésnek, akik nehezebben mozdulnak ki otthonról, és eddig a szabadidő eltöltésének kényelmesebb módjait részesítették előnyben.

A hétvégi túrákat elsősorban tanulóinknak szervezzük, de szívesen látunk kollégákat, szülőket, és testvéreket is. Örömmel látjuk a régi diákokat, barátokat, ismerősöket, iskolánk támogatóit és szimpatizánsait. Havonta egyszer arra invitáljuk az érdeklődőket, hogy húzzanak bakancsot, ragadjanak hátizsákot, mozgósítsák a barátokat, a családot, és töltsenek velünk egy napot  a környező hegyekben, friss levegőn, távol a főváros zajától.

Aktuális kirándulásaink információi megtalálhatók a Bornemisza Péter Gimnázium épületében, a nagyobb faliújságokon, ill. olvashatók a Bornemisza Túra Klub honlapján, az "Aktuális" menüpontra kattintva:

www.bpgturaklub.hu

Turóczi Gábor
Publikálta: Turóczi Gábor
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium