BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Népes és sikeres szezonnyitás
2013.04.07.
Elstartolt az akrobatika évad
 
A tavaszi idény az elmúlt egy hétben megkezdődött az akrobatikus tornászoknál.Nem mondhatni persze, hogy januárban és februárban pihentek volna, hiszen sokat dolgoztak  a felkészülési időszakban is.
A tavaszi szünetben sem pihemtek, hiszen egy hete, húsvét alatt egy egység járt külföldön nemzetközi versenyen, Németországban. Öt nemzet (lengyel,cseh.magyar,ukrán,német) népes tábora között mérte össze tudását  Horváth Dóra-Novák Márta-Millner Pálma, és az előkelő 4. helyen végzett. Sőt: alig egy héttel később, most hétvégén, az érdi Országos Diákolimpián a 3., helyet szerezték meg, szurkolunk nekik két hét múlva is, és gratulálunk!
Érden természetesen több másik egység is volt, akik szépen teljesítettek, hiszen összesen 3 bronzot és 1 ezüstöt hoztak  sportolóink,  köztük például  a Varju Míra- Varga Felícia párosunk. A nem igazolt kategóriában Correa Nadine-Wittmajer Hanna, valamint Briski Eszter-Cséza Doroti-Láng Boglárka állhatott a dobogón. A verseny egyébként rekord hosszúságú volt, mert olyan sok egység indult. A bíróknak összesen 125 gyakorlatot kellett végig nézniük. Két hét múlva, Vácon folytatódik a szezon.
A tavaszi szünetben mindezek, és az edzések mellett egy másik fontos esemény is volt: kihirdettük a hónap tornász sportolóját, aki ezúttal
H O R V Á T H   D Ó R A   9. osztályos tanuló lett. Fentebbi eredményeiért, és rendszeres, kitartó szorgalmáért, odaszántságáért, munkájáért.
 
Gratulálunk! 
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium