BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Nyáron is zajlik az élet
2013.08.11.
Torna Gála, táborok....
40 fok ide vagy oda, igyekszünk nyárban gyűjteni, mint az eszes. Igaz, az első nyári akciónk  - az utolsó versenyek után – még jócskán június elején volt, de melegben akkor sem volt hiány. A jubileumi Torna Gála volt ez az emlékezetes esemény, hiszen tavasszal ünnepeltük 15 éves évfordulónkat. A Bornemiszában ennyi ideje tornáznak aktívan a lányok, ebből 8 évet már az egyesület is magáénak tudhat. A különleges esemény baráti, családias, színvonalas és megható légkörét igazán élőben a helyszínen lehetett érzékelni, de reméljük, a képek is visszaadnak valamit ebből. Ha valaki persze mozgó képet szívesebben látna, akkor lehetőség van a gála DVD beszerzésére, például az évnyitón.
 
A gála után nem sokkal táboraink is beindultak, az elsős-ovis tábor igazán nagy népszerűségnek örvendett. (47-en voltunk!) Aztán szokás szerint Kiskunhalasra is ellátogattunk, ahol többynire megúsztuk a legnagyobb meleget, így sokat tudtunk dolgozni, fejlődni. És persze egyéb, érdekes programokon részt venni. Erről is a képek mesélnek.
 
Az augusztusi hőség azonban már nem volt kikerülhető. Igaz a szupermarket fellépésnél nem panaszkodhattunk, mert klímás helyen voltunk. A légkondi nélküli „szávás” edzések azonban kevésbé voltak elviselhetők. De muszáj volt edzeni. Hogy miért is? Az hamarosan kiderül....
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium