BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Tenisz az asztalon
2013.08.29.
Az SZPA Asztalitenisz Szakosztálya utánpótlásképzést hirdet a 2013/2014-es tanévben
Ezúton értesítjük az asztalitenisz nem kis számú barátai közül most iskolánk tanulóit, hogy ebben a tanévben szeretnénk beindítani a más sportágakban már nagy hagyományú utánpótlás képzést és szakosztály-szintű versenyeztetést. Első lépésként felmérjük, hogy kik és menyien szeretnének ebben a sportágban - komolyabb szinten - részt venni.
A második lépés ezután az, hogy a jelentkezőket az eddig is működő délutáni sportkörökben -esetleg plusz alkalmakon is - szakmai edzésekben (tehát nem tömegsport-jellegű játékban) részesítjük, melyek során felmérjük a komolyabb elköteleződés szándékát és képességeit is. Természetesen edzőmeccseket is közbeiktatunk melyek közül az egyik első a Száva-Újszász iskolák közötti barátságos mérkőzés lesz majd 4-4 fő részételével.
Ezen kívül játékosainkat a kerületi diákolimpiákon és más diáksport-rendezvényeken is indítjuk majd. Tervezzük továbbá, hogy csoportosan meglátogatjuk a sportág valamely országos újonc-serdülő bajnokságát az egész játék egyik hazai fellegvárában legendás "Statisztikában" (Ormay László sportcsarnok) ill. a BVSC-ben.
Az ezt követő nyáron és a második tanévben legjobb játékosok igazolt versenyzőként lehetőséget kapnak az SZPA három, bajnokságban rendszeresen szereplő csapatában a heti bajnoki fordulókban való részvételre is.  

Ezek tehát a terveink. Kérjük mindazokat  - minden korosztályban - akiket ez az ügy érdekel és lelkesít, jelentkezzenek minél előbb a gypalfy@bpg.hu elérhetőségen.
Publikálta: Pálfy Gyula
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium