BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Tenisz az asztalon
2013.08.29.
Az SZPA Asztalitenisz Szakosztálya utánpótlásképzést hirdet a 2013/2014-es tanévben
Ezúton értesítjük az asztalitenisz nem kis számú barátai közül most iskolánk tanulóit, hogy ebben a tanévben szeretnénk beindítani a más sportágakban már nagy hagyományú utánpótlás képzést és szakosztály-szintű versenyeztetést. Első lépésként felmérjük, hogy kik és menyien szeretnének ebben a sportágban - komolyabb szinten - részt venni.
A második lépés ezután az, hogy a jelentkezőket az eddig is működő délutáni sportkörökben -esetleg plusz alkalmakon is - szakmai edzésekben (tehát nem tömegsport-jellegű játékban) részesítjük, melyek során felmérjük a komolyabb elköteleződés szándékát és képességeit is. Természetesen edzőmeccseket is közbeiktatunk melyek közül az egyik első a Száva-Újszász iskolák közötti barátságos mérkőzés lesz majd 4-4 fő részételével.
Ezen kívül játékosainkat a kerületi diákolimpiákon és más diáksport-rendezvényeken is indítjuk majd. Tervezzük továbbá, hogy csoportosan meglátogatjuk a sportág valamely országos újonc-serdülő bajnokságát az egész játék egyik hazai fellegvárában legendás "Statisztikában" (Ormay László sportcsarnok) ill. a BVSC-ben.
Az ezt követő nyáron és a második tanévben legjobb játékosok igazolt versenyzőként lehetőséget kapnak az SZPA három, bajnokságban rendszeresen szereplő csapatában a heti bajnoki fordulókban való részvételre is.  

Ezek tehát a terveink. Kérjük mindazokat  - minden korosztályban - akiket ez az ügy érdekel és lelkesít, jelentkezzenek minél előbb a gypalfy@bpg.hu elérhetőségen.
Publikálta: Pálfy Gyula
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium