BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Jól sikerült tanulóút
2013.11.26.
Prágában jártunk
A szokásos őszi versenyre idén két nemzetközi „újonc” versenyző egységgel vágtunk neki. Mindkét társaság tanulni ment, ám ennek ellenére nagyon szépen szerepeltek.
A Hollós Lilla-Fekete Anna párosunk egy nehezebb, eggyel magasabb kategóriában versenyzett, mint eddig, ahová sok új elemet kellett megtanulni. Mindkét gyakorlat során azonban szépen vették az akadályokat, sikerültek az új dolgok is, persze még csiszolni kell majd rajta, de látszott, hogy jó az irány, nem kell félni a januári korosztályváltástól. Ők ketten a női párosok mezőnyében 4. helyen végeztek  - egy tized, és harmadikok…
A Skornyák Zsófia-Fazekas Sára-Varju Míra hármasnak sem volt könnyű dolga, hiszen ők is más kategóriában versenyeztek, több új dolgot kellett beépíteni a gyakorlatba, ami ráadásul kombinált volt. A verseny előtt egy apróbb baleset elterelte ugyan egy kicsit a figyelmet a versenyzésről, de azért igyekeztek a lányok. Végül a középmezőnyben végeztek holtversenyben a hatodik helyen (hivatalosan a 7.-en).
Rá egy hétre itthon, a hazai versenyen mindkét egységen látszott, hogy jót tett a kintlét. Magabiztosabban, precízebben adták elő gyakorlataikat, látszott, hogy sokat tanultak. Örülünk neki, és gratulálunk!
Természetesen nem csak versenyeztünk Csehországban. Prágában jó időt fogtunk ki, így várost is néztünk, feltöltődtünk. És láttunk egy sereg focistát… még ott is :) A képek magukért beszélnek. 
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium