BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Jók vagyunk a szeren
2014.05.12.
Iskolánk két tornásza, Péter Sára és Tomcsányi Benedek a közelmúltban több országos szintű versenyen, bajnokságokon kiemelkedő sikerrel szerepeltek.
Az ötödik osztályos Péter Sára iskolánk hírnevét erősítve az Országos Diákolimpián összetettben 5. helyezést ért el, míg talajon a dobogó legfelső, gerendán pedig a második fokára állhatott fel.
Az ifjúsági csapatbajnokságon a KSI-t segítette győzelemhez, míg az Ifjúsági szerbajnokságon talajon és ugrásban 1. helyezést ért el, gerendán és felemás korláton pedig 3.-ként végzett.
A hatodik osztályos Tomcsányi Benedek az Országos Csapatbajnokságon korosztályában az FTC színeiben bajnoki címet szerzett, az Országos Szerbajnokságon a kadett korosztályban gyűrűn 1. helyével nem talált legyőzőre. Lovon, nyújtón és ugrásban szintén remek gyakorlatokat bemutatva a dobogó 2. fokára állhatott. A Budapest-bajnokságon összetettben 1. helyezést ért el, korláton szintén, gyűrűn, nyújtón és ugrásban ezüstérmesként végzett, lovon pedig bronzérmet akaszthattak a nyakába.
Gratulálunk és további sikereket kívánunk!
Ludvig Erika
Publikálta: Bódi László
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium