BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
RÖPSULI SIKER 2015. március 21-én
2015.03.26.
Csapatainkkal újra részt vettünk a RÖPSULI mérkőzésein

Kedves Szurkolók!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a 2015. március 21-én megrendezett röpsüli versenyen a megbetegedések ellenére is sikeres helyezéseket értünk el végül teljes csapatlétszámmal, a Bornemisza „Száva” fiú mini, leány mini és leány szupermini csapataival. A bizonytalanságok ellenére nem lépett vissza egyik csapatunk sem és a kiállásunkat sem akadályozhatták meg. Ezért szeretettel és köszönettel tartozunk Dely Kristóf 6.e.osztályos kosaras, Pásztor Gábor és Keresztes Sámuel labdarúgóinknak, akik aktív szereplésükkel megmentették a fiú-mini csapatot. Külön kiemelem Haronisz Joanniszt 5.e.osztályos labdarúgó tanulónkat, aki kísérőként a helyszínen szembesült azzal, hogy a negyedik játékosa lesz a fiú csapatnak.

Joannisz hősiesen teljesített, részesedvén a röplabda játék élményeiből és élményekkel telve fiú csapatunk az ötödik helyezést érte el. A lányok mini „A”és „B” csapata összevonásra került, a csapat tagjai Jakoby Nikoletta és Viktória és köszönjük Longauer Berillnek és Fehér Janának, hogy örömmel beálltak a csapatba a hiányzó tagok helyett, illetve a szupermini csapatunk is a negyedik helyen végzett, melynek tagjai Haroni Szofia, Schneider Korina és Murányi Boglárka.

Sikereinket köszönjük Haroni Eunikének és Longauer Ellának, akik segítették munkánkat, illetve Shrick Napsugár és Póka Salomé gimnazista lányoknak, akiktől folyamatos bátorítást és lelkesítő szavakat kaptak röpsulis csapataink.

Az alábbi képek ízelítőt adnak játékosaink örömteli szerepléséről.

Köszönöm mindenkinek a lelkes részvételt!

Varga Szidónia

Publikálta: Füziné Madarász Róza
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium