BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
70-en kékben
2017.04.10.
Élmények, eredmények a Vivicittán
Iskolánkból 70-en vettünk részt a Vivicitta Városvédő futónapon április 8-án, szombaton. 2,5km-es és 5-km-es távban indultunk, volt közöttünk első osztályos tanuló, mint legfiatalabb, de szülők is részt vettek 14-en. Nagyon nagy élmény volt a hatalmas tömegben kék foltot alkotni a futamunkban, ugyanis mindenki felvette a BPG-s kék pólót. A célnál nagy örömmel vettük át a megérdemelt befutó ajándékcsomagot.
Nem volt tétverseny, de voltak közülünk, akikben a versenyszellem az élvonalba sodort. A futamunkat Holczer Péter nyerte, és nyolcadikként Szántó Ariel futott be. 11 perc alatt teljesítették a 2,5 km-t atlétikás lányaink, mint Góczán Cintia, Igari Panni és Imecs Alexandra.
Gratulálunk futóinknak, reméljük a következő nagy futáson még többen leszünk! Ugyanis a mozgósítási versenyben az iskolánk is részt vett és bekerültünk a sorsolásba, ahol a legtöbb résztvevőt nevező iskolák között vásárlási ajándékutalványt sorsoltak ki. Most nem húzták ki az iskolánk nevét, de így is nagyon élveztük ezt a sportrendezvényt.
Publikálta: Bódi László
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium