BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
BPG Olimpia 2017
2017.05.02.
Gyülekezet által fenntartott iskolák közötti országos verseny.
A BPG Olimpia 2017 országos verseny zajlott iskolánkban. Erre a rendezvényre Magyarország minden égtájáról érkeznek csapatok, évente egy napra összeterelődnek a Hit Gyülekezete által fenntartott iskolák versenyzős tanulói, tanárai, edzői. A BPG Olimpia már hagyomány, mindannyian érezzük az esemény jelentőségét, részvételünkkel demonstrálunk a tiszta sport mellett és hírdetjük a Hit Gyülekezetében megvalósuló egységet, a hit összekötő erejét.
Gyakoroltuk a hitünket az időjárás fenyegetésével szemben is, hála Istennek, a verseny idején nem esett az eső. A verseny végeztével, a hazautazás közben pedig még jobban felfakadt bennünk a hála, szemlélvén a nagy esőzést.
Az idei versenyen 8 iskolából 40 csapat, 240 versenyző vett részt, jöttek Salgótarjánból, Magyról, Debrecenből, Pécsről, Nyíregyházáról, Hajdúsámsonról és Budapestről.
Meglepetés volt, hogy a bemelegítést a versenyzősök Csere Gáspár olimpikon vezetésével végezhették.
Köszönjük az iskolák igazgatóinak, szervezőknek, felkészítőknek, segítőknek a támogatását! Jövőre ismét nagy várakozással vagyunk az évente megrendezésre kerülő, főleg atlétikai számokból álló verseny felé.


Csatolt fájlok:
Publikálta: Bódi László
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium