BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
BPG Olimpia 2017
2017.05.02.
Gyülekezet által fenntartott iskolák közötti országos verseny.
A BPG Olimpia 2017 országos verseny zajlott iskolánkban. Erre a rendezvényre Magyarország minden égtájáról érkeznek csapatok, évente egy napra összeterelődnek a Hit Gyülekezete által fenntartott iskolák versenyzős tanulói, tanárai, edzői. A BPG Olimpia már hagyomány, mindannyian érezzük az esemény jelentőségét, részvételünkkel demonstrálunk a tiszta sport mellett és hírdetjük a Hit Gyülekezetében megvalósuló egységet, a hit összekötő erejét.
Gyakoroltuk a hitünket az időjárás fenyegetésével szemben is, hála Istennek, a verseny idején nem esett az eső. A verseny végeztével, a hazautazás közben pedig még jobban felfakadt bennünk a hála, szemlélvén a nagy esőzést.
Az idei versenyen 8 iskolából 40 csapat, 240 versenyző vett részt, jöttek Salgótarjánból, Magyról, Debrecenből, Pécsről, Nyíregyházáról, Hajdúsámsonról és Budapestről.
Meglepetés volt, hogy a bemelegítést a versenyzősök Csere Gáspár olimpikon vezetésével végezhették.
Köszönjük az iskolák igazgatóinak, szervezőknek, felkészítőknek, segítőknek a támogatását! Jövőre ismét nagy várakozással vagyunk az évente megrendezésre kerülő, főleg atlétikai számokból álló verseny felé.


Csatolt fájlok:
Publikálta: Bódi László
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium