BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Érmek újra és újra
2017.12.18.
De nem csak a mennyiség számít...
Alig kezdtük el a tanévet és máris 11 verseny van a hátunk mögött. A nyáron is javában dolgoztunk, hogy az olasz és a magyar nemzetközi verseny is jól sikerüljön. Nagyon szépen is haladtak a nemzetközi egységek, külföldön volt, aki majdnem bejutott a döntőbe (Vasics Enikő,Horváth Abigél,Pozsár Johanna), néhány tizeden múlt… (itthon meg a bírókon:( na jó.. persze mi is hibáztunk, de az ember mindig elfogult, ha látja a sajátjain a fejlődést:)
 
Voltak kisebb trambulinugró versenyek, valamint megyei start kupák az akrobatáknak, amelyek közül az egyiket mi rendeztük, és már alig fértünk el az Újszászban a 110 versenyző gyerekkel (!)… kellene már egy nagyobb tornaterem:) Ezeken is szereztünk szép helyezéseket: ezüstöt szerzett például a 2. sportosztályos Budai Jázmin egyéniben, az egységek közül pedig Lévay Jella-Nedvig Euniké, Hornicsár Zsófia-Kós Olívia-Kozma Fanni. A Lakatos Angelina-Demeter Petra páros pedig megnyerte a versenyt.
 
Éremmel tért haza mindenki, aki volt a legutolsó szertornaversenyen, a Rákoskert kupán, ahonnan 2 bronzot és 1 ezüstöt hoztak a csapatok. Ezen a versenyen egyébként a középső korosztály 23 csapatból országosan a 10. helyen végzett.
A nagyobb akrobaták legjobb őszi eredménye volt, hogy két egység bejutott a Magyar Bajnokságra, ahol 4. és 6. helyen végeztek.
 
Persze nem csak versenyeztünk és edzettünk, hanem….nemsokára beszámolunk a többi tornászos programról is.
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium