BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Érmek újra és újra
2017.12.18.
De nem csak a mennyiség számít...
Alig kezdtük el a tanévet és máris 11 verseny van a hátunk mögött. A nyáron is javában dolgoztunk, hogy az olasz és a magyar nemzetközi verseny is jól sikerüljön. Nagyon szépen is haladtak a nemzetközi egységek, külföldön volt, aki majdnem bejutott a döntőbe (Vasics Enikő,Horváth Abigél,Pozsár Johanna), néhány tizeden múlt… (itthon meg a bírókon:( na jó.. persze mi is hibáztunk, de az ember mindig elfogult, ha látja a sajátjain a fejlődést:)
 
Voltak kisebb trambulinugró versenyek, valamint megyei start kupák az akrobatáknak, amelyek közül az egyiket mi rendeztük, és már alig fértünk el az Újszászban a 110 versenyző gyerekkel (!)… kellene már egy nagyobb tornaterem:) Ezeken is szereztünk szép helyezéseket: ezüstöt szerzett például a 2. sportosztályos Budai Jázmin egyéniben, az egységek közül pedig Lévay Jella-Nedvig Euniké, Hornicsár Zsófia-Kós Olívia-Kozma Fanni. A Lakatos Angelina-Demeter Petra páros pedig megnyerte a versenyt.
 
Éremmel tért haza mindenki, aki volt a legutolsó szertornaversenyen, a Rákoskert kupán, ahonnan 2 bronzot és 1 ezüstöt hoztak a csapatok. Ezen a versenyen egyébként a középső korosztály 23 csapatból országosan a 10. helyen végzett.
A nagyobb akrobaták legjobb őszi eredménye volt, hogy két egység bejutott a Magyar Bajnokságra, ahol 4. és 6. helyen végeztek.
 
Persze nem csak versenyeztünk és edzettünk, hanem….nemsokára beszámolunk a többi tornászos programról is.
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium