BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Tornászok mindenütt
2019.02.28.
Edzés bázis – Verseny bázis
Mozgalmasan telt az idei tanév első féléve is tornából. Annyira, hogy nem is volt idő eddig átgondolni, hogy is állunk… :)
De azért vessünk számot akkor most:
Az óvodai torna újbóli beindítása még várat magára, de a Száva utcai intézményben újra kezdtük a munkát, 35 lelkes lánnyal, akik nagyon szépen haladnak. Az Újszászban is sok új jelentkezőnk volt, úgyhogy délutánonként már 85-en is rendszeresen űzik ezt a sportot, kicsik nagyon egyaránt.
És nem csak az edzésekben bázis a torna a kerületben és a fővárosban, hanem immár a versenyek rendezésében is, mind szertornából, mind akrobatikából. 4-5 versenynek is helyet adunk rendszeresen, és örülünk, hogy szívesen jönnek hozzánk akár vidékről (Szeged!) is. Legutóbb 10 iskola 30 csapata vett részt 200 gyerekkel a szertornaversenyen. Ahol több lelkes szülő mellett a nagyobb diákjaink is aktív, megbízható részesei voltak a szervezésnek és a lebonyolításnak.
Egyébként eddig már túl vagyunk 12 versenyen (és 35 érmen:), egy fergeteges pizsama partin, egy színvonalas győri edzőtáborozáson, egy Európa-bajnoki válogatottba való kerülésért folytatott harcon, és három fellépésen. Hoztunk kupát Lengyelországból, szereztünk Magyar Bajnoki 4.-5.-6. helyet, valamint MINDEN igazolt akrobatánk minősítést nyert egész éves teljesítménye alapján: hárman az ezüst fokozatot, 12-en pedig a bronz fokozatot kapták meg.  
Gratulálunk minden kitartó tornászunknak!
Sok sikert a második félévre!
 
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium