BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Évadzárás, szeretettel
2021.06.28.
Eltelt ez a tanév is, tornászoknál is.
Eltelt ez a tanév is, tornászoknál is.
 
Helyenként nem volt túl vidám, gördülékeny vagy hasznos, mert bizony amikor nem lehetett edzeni meg maszkban sem, azt nagyon nagy tétlenségnek éreztük. De azért igyekeztünk helytállni ahány versenyen csak lehetett, elindulni élőben vagy online, szerezni érmeket és jó helyezéseket versenytársak ellenében vagy néha csak saját magunk ellen küzdve. Lett is sok, amit nem részleteznék, mert egyértelműen ez az év nem erről szólt. 

Mégis az utolsó hetekben azért ugyanúgy jó érzésekkel zártuk az évet. Jó volt nézni az utolsó edzőversenyt, az utolsó edzéseket, mert azok akik végig kitartottak, olyat adtak vissza nekünk edzőknek, ami kárpótolta ezt az évet. Merthogy láttuk a tanítványságot. Láttuk az ötletességet, hogy ki hogyan próbálta túlélni a hónapokat, láttuk ki honnan merített erőt, kit mi vitt előre, a mozgás mely részében találta meg a felfrissülésnek, a terhek lerázásának, a hitnek és reménynek kapaszkodóját. Új gúlák születtek sok vidámság és nevetés közepette, szép pillanatok adódtak és gyönyörű felnőttes, érett, ÖNÁLLÓAN KITALÁLT, a mozgás szeretetét tükröző nagyszerű egyéni gyakorlatok is születtek, amiből az alábbi linkeken párat meg is mutatnánk: 
 
 
 
 
A linken ( https://drive.google.com/drive/folders/1cb41LnOn3V7AbfniQj6Q-57oFjo2xWL0?usp=sharing ) megtekinthető néhány kép is, hogy lássátok mindannyian, miben gyönyörködhettünk így is. Ha tehetitek, kedves barátok, tanárok, szülők, mindezekben vegyétek ti is észre, hogy mire képes a gyermeki kitartás, és adjatok hangot neki, mert megérdemlik ezek a lányok! 
 
Publikálta: Horváth Hanna
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium