BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Eseménydús, örömteli tornász két hét (1.rész)
2011.12.14.
Három arany, hét bronz, több negyedik és ötödik hely – ez a Bornemiszás tornászok alig két hetes, évzáró teljesítménye. Az eredményeket főként az egyesületi versenyzőknek és a sportosztályosoknak köszönhetjük.
Fáradtságnak ma nem sok nyoma látszott edzésen, legalábbis a gyerekek részéről. Mi edzők, azért kidőltünk, hiszen úgy alakult, hogy 4 verseny volt, alig két hét alatt. Körülbelül 60 gyereknek sikerült megmérettetnie magát, és többségük éremmel (örömmel és sok ajándékkal) tért haza, úgyhogy megérte.
 
Az akrobaták zárták le előbb az idei szezont az Országos Bajnokságon. Ide -minden kategóriában – az egész éves teljesítmény alapján lehet továbbjutni, a legjobb hat egységnek.  Korábban is előfordult már, hogy sikerült az SZPA FC versenyzőinek is bekerülni egy –egy párossal, de az, hogy az idén 4 egységünk is ott lehetett két korosztályban, külön öröm volt. Szoros és nehéz küzdelemben végül egy negyedik, két ötödik és egy hatodik helyet sikerült szerezni. Gratulálunk a lányoknak!
 
Volt két kisebb, területi verseny is, trambulinugrásból. Az egyik helyen bronz minősítést kaptak a lányok, a másik helyen az alsós és felsős lányok is megnyerték a csapatbajnokságot. Egyéniben Horváth Dóra 3. lett, Kasztner Noémi pedig 4.
 
Erről a versenyről egyébként nem egyszerű képet készíteni, de hogy mindenki láthassa, mit is csinálnak ilyenkor a sportolók, ízelítőül álljon itt néhány látványos/vicces fotó, amiket még a táborban készítettünk, gyakorlás közben. 
 
(folyt.köv.)
 
Aszalós Szilvia
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium