BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Megint a sportosztály! (Eseménydús, örömteli tornász két hét 2. rész)
2011.12.16.
Megint a sportosztály – csodálkoztunk rá mi magunk is, amikor másodszor is megelőztek nagyobbakat a versenyen, és éremhez jutottak.
Aztán harmadszorra, negyedszerre már nem volt kérdés, hogy - koruk ellenére, hiszen még csak 2. osztályosok – ezentúl velük is számolnunk kell, amikor egy csapatot összeállítunk. Kiharcolták maguknak: munkájukkal, teljesítményükkel, lelkesedésükkel.
 
Legutóbb két szertornaverseny volt (országos és fővárosi szintű is), ahol szintén jól szerepeltek, természetesen csapattársaikkal együtt. Hasonlóan jól teljesítettek a felsős sportosztályosok és egyesületi sportolóink, de dicséretet érdemel összes csapatunk, hiszen 5. helynél nem végzett senki sem hátrébb. Mindenkit felsorolni nehéz lenne, de az egyéni versenyben is jó teljesítményt nyújtók névsora azért kiemelendő: Vajda Anna, Wittmayer Hanna, Varjú Mira, Kasztner Noémi, Horváth Dóra, Hollós Lilla, Tomcsányi Rebeka, Bernáth Dorka, Mészáros Abigél. Hibákról, veszekedésekről, izgulásról, bírói pontozásról nem is érdemes beszélni, álljanak itt inkább a tények, képek formájában.
 
Felkészítők: Tóth Bea, Tomcsányi Zsuzsa, Takács Marcsi, Aszalós Szilvia
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium