BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Mindhárom szinten dobogó
2012.05.22.
Tornász érmek az utánpótlástól az igazoltakig.
Az elmúlt egy hét során minden kategóriában volt egy versenyünk, és sehonnan sem tértünk haza üres kézzel. Az iskolát képviselve múlt szombaton, a szegedi szertornaversenyen csaknem 40 sportolónk vett részt.  A hirtelen jött sok betegség, és a versenyen kiderült indulási sorrend cserék miatt kissé nehezen lendültünk bele, ám a végén azért szép eredmények születtek.  A legjobb teljesítményt nyújtó csapat (Tomcsányi, Missurai, Mihály, Fekete, Vajda, Bernáth) 3. helyen végzett, köztük Tomcsányi Rebeka egyéniben első lett. Akadt még szintén jó 4.-6. helyezés is.
Ugyanezen a napon az igazolt egyesületi akrobaták Budán mérték össze tudásukat. Ott is született érem: a Novák Márta-Kálmán Eszter páros ezüstöt nyert, és szintén lett 4.-6. helyünk is az országos bajnokságon.
A mostani hétvégén a még másodosztályban induló akrobatikus tornászok léptek szőnyegre a Fradiban. Hat egységünkből négy állt a dobogón. A különböző kategóriákban 1 arany, 2 ezüst és 1 bronz született.  Akik szerezték: Kós Anna-Bottlik Krisztina, Borbás Anna-Bernáth Dorka, Missurai Pálma-Varju Mira-Varga Felícia, Suták Anett-Farkas Dorotea.
Gratulálunk nekik, éppúgy, ahogy minden további helyezettnek is!
Még egy verseny előttünk áll, utána pedig TORNÁSZ GÁLA! Az időpont június 08. péntek lesz (még a Petra koncert előtt). Részletek hamarosan. 
Publikálta: Aszalós Szilvia
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium