BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Szülő
Köszönettel és hálával tartozunk
2012.06.20.
Megint véget ért egy sikeres tanév
Tisztelt Igazgató Úr!, Tisztelt Tanár Urak, Kedves Tanárnők, kedves iskolai alkalmazottak, dolgozók, Tisztelt Alapítók!

Az évzárók megint pillanatképet mutattak abból a sok-sok tevékenységből, amit gyermekeink tanultak, végeztek ebben a tanévben iskolánkban.

Rengeteg szakkör, sportkör, művészeti ágak, felsorolni sem vagyok képes én, aki még a gyermekeim osztályát is nehezen tudom.

Elgondolkoztam azon, hogy mennyivel jobb dolguk van gyermekeinknek, mint nekünk. Sokkal több értelmes és hasznos dolgot csinálhatnak megfelelő, sőt kíváló szakmai és erkölcsi vezetés mellett.

Igen. Meggyőződésem, hogy iskolánk vezetése és tanárai mindent megtesznek, néha még a munkaköri kötelességeiken túl is gyermekeink fejlődéséért, kibontakozó tehetségük előmozdításáért.

Mindezekért minimum hála és köszönet illeti őket.


Tudom, hogy az órákra való felkészülés sem egy pillanat számukra, a már régidők óta tanítók is igyekeznek mindig újat tenni az asztalra, hogy a diákok el-el kalandozó figyelmét ismételten a tananyagra fordítsák.

Azt is tudom, hogy talán az egyik legnagyobb dolog amivel kifejezhetjük hálánkat feléjük, az az, ha buzdítjuk gyermekeinket a jó tanulásra és magaviseletre, hogy legalább ezekkel a dolgokkal ne kelljen nekik, a tanároknak foglalkozni, ami amúgy is a szülők elsődleges feladata.

Ha mi, atyák, anyák engedelmességre, igyekezetre, tiszteletadásra,  Isten félelmére neveljük Isten ajándékaként kapott gyermekeinket, akkor sokkal könnyebb és élvezetesebb dolguk lesz tanárainknak és az iskola többi dolgozójának is.

Tegyünk meg kedves szülőtársaim minden tőlünk telhetőt a nyáron, amikor többet vagyunk csemetéinkkel, hogy a következő tanév még sikeresebb és boldogabb legyen.

Nem utolsó sorban szeretnék minden szülőtársam nevében köszönetet mondani a Hit gyülekezete alapítóinak, Németh Sándornak és feleségének Németh S.Juditnak, hogy a fiatalokkal kielmelten foglalkoznak, és lehetőségat adtak egy ilyen iskola létrehozásához, nem kis feladatokat és nehézségeket felvállalva ezzel.

Köszönöm Horváth Andrásnak és kedves feleségének, hogy magas szakmai hozzáértésükkel és erkölcsi vezetésükkel irányítják a mi szeretett iskolánkat és azok tanárait.Tudom, mivel sok szülővel vagyok kapcsolatban, hogy ezen gondolatok nem csak az én véleményemet tükrözik, sokan vélekednek hasonlóképpen hála a mindenható Istennek és az Ő munkájának, munkatársainak.

Köszönjük!

PIHENJETEK JÓL A NYÁRON!!!
Publikálta: Opauszki László
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium