BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tantárgyak
Beszámoló a X. Jubileumi Bethlen Kupa keretein belül megrendezett zongoraversenyről
2013.03.21.
A nyíregyházi iskola tanárai nagy szeretettel fogadták és látták vendégül versenyzőinket és kísérőiket. Reméljük, hogy a Gyülekezet Iskolái között még szorosabb szakmai kapcsolat tud kiépülni az ilyen rendezvények által is! Mózes Patrícia tanárnő növendékei közül hatan indultak a megmérettetésen, mindnyájan szép eredménnyel tértek haza.
A nyíregyházi iskola tanárai nagy szeretettel fogadták és látták vendégül versenyzőinket és kísérőiket. Reméljük, hogy a Gyülekezet Iskolái között még szorosabb szakmai kapcsolat tud kiépülni az ilyen rendezvények által is!

Mózes Patrícia tanárnő növendékei közül hatan indultak a megmérettetésen, mindnyájan szép eredménnyel tértek haza.
Ezúton szeretnénk megköszönni Horváth András Igazgató úrnak az anyagi támogatást, amit az iskola nyújtott az utazáshoz. Nagyon köszönjük Máté Hanna és Kiss Zsuzsanna szüleinek, hogy a versenyzők utaztatásában segítséget nyújtottak!

Hadd álljon itt Murányi Zsófia zongorista növendékünk beszámolója a versenyről:

„2013. március 14-én zeneiskolánk zongora szakáról – Mózes Patrícia zongoratanárnő kíséretében - hat tanuló vett részt a Gyülekezet nyíregyházi, Bethlen Gábor iskolájában megrendezett, X. Jubileumi Bethlen Kupán.  Az iskola épülete modern, ízlésesen berendezett, jó hangulatú volt. A versenyt egy tágas előadóteremben rendezték, ahol emelvényen állt a zongora.  Miután korcsoportonként lezajlott a verseny, a segítők elnavigáltak bennünket az ebédlőbe, ahol bőséges étellel vártak. Az eredményhirdetés délután 2 óra körül kezdődött, amely által kiderült, hogy ezt a versenyt a mi Zeneiskolánk tanulói zárták a legeredményesebben. Máté Hanna – I. helyezés (2. korcsoport), Kiss Zsuzsanna I. helyezés (3. korcsoport), Murányi Zsófia – II. helyezés (3. korcsoport), Lakatos Josua – I. helyezés (5. korcsoport), Bogdán Márta – II. helyezés (6. korcsoport). A versenyen részt vett még Vu Thu Hien is, aki ugyan nem ért el helyezést, de szintén nagyon jól szerepelt!”

Publikálta: Takács Krisztina
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium