BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tantárgyak
A BPG Alapfokú Művészeti Iskola felvételi felhívása
2015.04.21.
Kedves Szülők! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Bornemisza Péter Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola zeneművészeti ága idén is felvételt hirdet a 2015/2016-os tanévre. A zeneiskolai oktatás keretein belül szolfézs előképző, furulya, hegedű, klarinét, zongora tanszakokra várjuk a jelentkezőket.
A felvételire várjuk a Bornemisza Péter Gimnázium Általános Iskola első osztályába idén felvételt nyert, zene iránt érdeklődő gyermekeket, valamint a jelenlegi első és második osztályos tanulókat. Azokat a gyerekeket is várjuk, akik már járnak szolfézs előképzőre, és szeretnének hangszert választani. 
A 2015/2016-os tanév leendő első osztályos tanulóit elsősorban szolfézs előképző, csoportos oktatásra tudjuk fogadni, a hangszeres tanszakok korlátozott férőhelyei miatt.
A klarinét tanszakra az általános iskolai negyedik és ötödik osztályából is várjuk a jelentkezőket, valamint azokat is, akik már tanultak furulyázni.
A felvételi meghallgatáson a gyermekek hallását és ritmusérzékét vizsgáljuk, ezért kérjük, hogy a jelentkezők két általuk választott dal eléneklésével készüljenek.

A felvételi időpontja és helyszíne:2015. április 23-án, csütörtökön 16:00 – 18:00 –ig az Újszász utcai épületben. A pontos helyszínről a portán lehet majd érdeklődni. Amennyiben ebben az időpontban nem tudnak részt venni a felvételin, április 27-én, hétfőn 16:00-17:30-ig, pótfelvételi keretein belül erre lehetőségetek nyílik.

A jelenkezési lap és a térjtési díjakról szóló tájékoztató az alábbiakban  letölthető.

Kérjük, hogy a jelentkező gyermekeket kísérjék el a felvételi időpontjában, mivel az jelentkezési lapokat csak szülői aláírással tudjuk elfogadni.

A felvételi eredményről várhatóan június elején postai úton fogjuk értesíteni az érintetteket. Sikeres felvételi eredmény esetén a beiratkozásra június végén fog sor kerülni, melynek pontos idejéről és helyszínéről az értesítő levélben fogunk tájékoztatást adni.

Szeretettel várják a jelentkezőket a BPG Alapfokú Művészeti Iskola Tanárai
Csatolt fájlok:
Publikálta: Takács Krisztina
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium