BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tantárgyak
A zeneművészeti ág felvételi rendje a 2012/2013-as tanévre
2012.04.06.
A Bornemisza Péter Gimnázium, Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Sportiskola zeneművészeti ága felvételt hirdet a 2012/2013-as tanévre a jelenlegi első és második osztályos tanulók számára. A felvételi meghallgatás időpontja: 2012. április 23, hétfő és 26, csütörtök, 16 és 18 óra között. Helyszíne az Újszász utcai iskola épülete.
Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a Bornemisza Péter Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény zeneművészeti ága idén is felvételt hirdet a 2012/2013-as tanévre. A zeneiskolai oktatás keretein belül szolfézs előképző, furulya, hegedű, klarinét, zongora tanszakokra várjuk a jelentkezőket.
A felvételire elsősorban az általános iskola jelenlegi első és második osztályos tanulóit várjuk.  A klarinét tanszakra az általános iskolai harmadik és negyedik osztályából is várjuk a jelentkezőket, valamint azokat is, akik már tanultak furulyázni.
A felvételi időpontja és helyszíne: 2012. április 23, 16:00 – 18:00 –ig. Amennyiben ebben az időpontban nem tudtok részt venni a felvételin, április 26-án, csütörtökön 16:00-17:30-ig, pótelvételi keretein belül erre lehetőségetek nyílik. A meghallgatás pontos helyszínéről a főépület portáján kaptok majd információt.
A felvételire a gyermekek két általuk választott dal eléneklésével készüljenek.
Kérjük, hogy gyermekeiteket kísérjétek el a felvételi időpontjában, mivel az jelentkezési lapokat csak szülői aláírással tudjuk elfogadni.
Szeretettel várjuk a jelentkezőket!
BPG Zeneművészeti Ág Tanárai
Publikálta: Takács Krisztina
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium