BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanórán kívül
Erasmus + nemzetközi diáktalálkozó Franciaországban június 3-9. között
2018.02.02.
Meghívunk, hogy te is vegyél részt a programon.
Egy héten át együtt fogunk dolgozni egy erdélyi (Sepsiszentgyörgy), franciaországi (Saint Nazaire) és német (München) iskolával.

A találkozó az Atlanti-óceán partján a Loire folyó torkolatánál fekvő Saint Nazaire városban lesz. Ezúttal a téma az egészséges életmód. A project munka a hét során egy tudományos plakát elkészítése lesz, amit egy kiállítás keretében kell bemutatni a francia közönségnek. A munka mellett városnézésre is lesz idő, melyek jó lehetőségek a beszélgetésekre, egymás jobb megismerésére.

Pályázatot hirdetünk, melyen az úton való részvételt lehet elnyerni. Az Erasmus projekt támogatja a kiutazó diákok utazását, szállását és az ebéd kivételével az étkezését.

A kiválasztás két lépcsős lesz. Első lépés egy angol nyelvű teszt megírása, amihez bármely segédanyag, könyvek, Internet felhasználható. A legjobb 15 eredményt elérő tanuló jut a második fordulóba. Ott konkrét témákról (egészséges életmód) kell 5 perces előadást tartanotok angol nyelven. A pályázat bírálásakor a tanulmányi és verseny eredményeidet figyelembe vesszük. A legjobb 6 tanuló nyeri el a részt vételi lehetőséget.

Ha van kedved ebben a sok kihívást, munkát és tanulási lehetőséget ígérő programban részt venni, jelentkezz február 11. vasárnapig a zscsabakukacbpg.hu címen. A jelentkező emailben 15 mondatban foglald össze angolul, hogy mi motivált a jelentkezésre, miért fontos számodra ez a téma és miért tartod magad alkalmasnak a programban való részvételre.
Publikálta: Csaba Zsolt
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium