BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
Tankönyvek és taneszközök a 2013/2014. tanévre
2013.08.24.
A tankönyvek csak szeptember 2. után kerülnek kiosztásra, mivel a Könyvtárellátó nem szállította le iskolánkba eddig őket.
Tisztelt Szülők!
 
Idén megváltozott az iskolai tankönyvellátás egész rendszere, emiatt a szeptemberi tankönyvárusítás lebonyolítása is, ezért kérjük az Önök fokozott figyelmét.
 
A tankönyvek csak szeptember 2. után kerülnek kiosztásra, mivel a Könyvtárellátó nem szállította le iskolánkba eddig őket.

Az általános iskola első évfolyamán minden tankönyv ingyenes, a felsőbb évfolyamokon és a gimnáziumban pedig azoknak nem kell fizetniük a tankönyveikért, akik nagycsaládos kedvezményre való jogosultságukat április elején már igazolták.
 
Azoknak viszont, akik kénytelenek megvásárolni a tankönyvcsomagot, nem az augusztus végi tankönyvárusításkor kell azt kifizetniük, hanem előre, postai sárga csekken. Ezt a csekket a napokban küldi meg Önöknek a Könyvtárellátó Kft., a befizetési határidő augusztus 15. (új határidő!!!). A csekkszelvényt mindenképpen őrizzék meg, mert tankönyvárusításkor ennek felmutatásával vehetik fel gyermekük tankönyvcsomagját.
 
Mivel egyelőre nincs biztos információnk arról, hogy a Könyvtárellátó az augusztus 15-ig be nem fizetett könyvcsomagokat is leszállítja-e az iskolába, ezért nagyon fontos, hogy a befizetések időben megtörténjenek. Emiatt kérjük, hogy mindazok, akik addig nem kapják kézhez a csekket, feltétlenül jelezzék ezt július 24-én, szerdán az iskola titkárságán! Csekket adni nem tudunk, de értesítjük a problémáról a Könyvtárellátót, felkérve őket az ismételt kiküldésre.
 
A tankönyvcsomagok ára, tartalma és az iskolakezdésre beszerzendő eszközök felsorolása a csatolmányokban megtalálható.
 
   
Horváth András
igazgató
Csatolt fájlok:
Publikálta: Tornóczi Valéria
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium