BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
Távoktatás próbanap
2020.09.25.
2020. szeptember 30-án, szerdán, a Száva utcai általános iskolában és a gimnáziumban nem lesz jelenléti oktatás. Ezen a napon a Száva utcai általános iskolában és a gimnáziumban tartunk egy távoktatási próbanapot.
Kedves Szülők! 

2020. szeptember 30-án, szerdán, a Száva utcai általános iskolában és a gimnáziumban - egy külsős rendezvény miatt - nem lesz jelenléti oktatás. (Az Újszász utcában lesz jelenléti oktatás aznap.)

Ezen a napon a Száva utcai általános iskolában és a gimnáziumban tartunk egy távoktatási próbanapot: az osztályok – a tavaszi időszakhoz hasonlóan – megkapják az otthon feldolgozandó tananyagot, feladatokat, és valós idejű online órákat is tartunk az osztályoknak/tanköröknek.

Az első két hétben tanulók és tanárok számára is volt képzés a Moodle és a Classroom felületek használatáról, most pedig kipróbáljuk, a valóságban hogyan működik a rendszer.

A tananyagot, a hozzá kapcsolódó szemléltetést és mindent, ami része az online oktatásnak, a gimnáziumban és a felső tagozaton a Moodle, alsó tagozaton a Google Classroom felületére töltik fel a tanárok; a feladatokat is ezeken a felületeken adják ki a tanulóknak, és a valós idejű órákat is ezeken a platformokon tartják meg. A felső- és gimnáziumi tagozatos tanárok a Zoom-ot, az alsó tagozatos tanárok pedig a Google szolgáltatásai között található Meet alkalmazást használják az élő órák megtartásához. 

Együttműködésükben bízva, köszönettel:

Horváth András
igazgató
Publikálta: Horváth Hanna
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium