BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Tanév
A köznevelési intézmények dolgozóinak oltása
2021.03.29.
A pedagógusok és az óvodai, iskolai dolgozók oltása
Kedves Kollégák!
 
Bizonyára hallottatok arról, hogy a Kormány szerdán úgy döntött, a jelenléti munkarend szerinti nevelés-oktatás újraindítása előtt – ami talán április második felében várható – haladéktalanul beoltják koronavírus elleni vakcinával az iskolák és óvodák pedagógus és nem pedagógus alkalmazottai közül azokat, akik regisztráltak a https://vakcinainfo.gov.hu oldalon.

Az oltást az érintettek két ütemben, kórházi oltópontokon kapják meg.
 
Első ütemben – várhatóan már a jövő héten - azok kapják meg a védőoltást, akik 2021. március 24. előtt regisztráltak az oltásra.

Második ütemben azok kaphatják meg az oltást, akik 2021. március 24-ig ugyan nem regisztráltak, de 2021. március 29. hétfő éjfélig regisztrálnak oltásra a https://vakcinainfo.gov.hu oldalon.
 
A regisztrált személyeknek iskolai-óvodai alkalmazotti mivoltukat nem kell személyesen igazolni, annak ellenőrzése ugyanis a KIR és az EESZT adatbázisai alapján, központilag történik.

A regisztrált személyek a regisztráció során megadott telefonszámra küldött SMS-ben kapnak értesítés az oltás helyszínéről és időpontjáról.
 
Az iskolák újranyitása, a jelenléti oktatás visszaállítása – a tavalyi tapasztalatok alapján talán nem túlzás kijelenteni - mindannyiunk közös érdeke. A biztonságos munkavégzés, a pedagógus és nem pedagógus alkalmazottak személyes védelme azonban azt igényli, hogy az intézmény alkalmazottainak átoltottsága lehetőleg teljes legyen, ezért tisztelettel kérlek Benneteket, amennyiben komoly egészségügyi szempont nem akadálya az oltásnak, mindenképpen regisztráljatok a https://vakcinainfo.gov.hu oldalon 2021. március 29. hétfő éjfélig, és a megadott időpontban keressétek fel az oltópontot, hogy megkaphassátok a koronavírus elleni védőoltást.

Tájékoztatlak Benneteket, hogy a korábban már regisztrált személyek a regisztrációjukat ellenőrizhetik a  https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/ oldalon.
 
Jó egészséget, áldott napokat kívánva,
üdvözlettel:
 
Horváth András
igazgató
 
Publikálta: Horváth Hanna
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium