BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Felvétel
Angol alapfokú próbanyelvvizsga lehetőség a Bornemiszába felvételiző nyolcadikosok számára
2020.01.29.
Az alapfokú angol próbanyelvvizsga időpontja: 2020. február 10. 8 óra. Várjuk szeretettel azokat a nyolcadikos tanulókat is, akik eddig nem a Bornemiszába jártak és élni szeretnének ezzel a lehetőséggel. Az alább leírt módon ezúttal az ő jelentkezésüket várjuk.
Iskolánk 2020. február 10-én, hétfőn 8 órai kezdettel a 8. évfolyamos tanulók számára angol nyelvből a Euroexam vizsgaközpont által lebonyolításra kerülő B1 szintű, alapfokú próbanyelvvizsgát szervez a Száva utcai gimnáziumi intézményegységben. Erre a lehetőségre hívjuk ezúttal meg a nem iskolánkban tanuló diákokat is. A sikeres, 60% feletti vizsgaeredmény +20 pontot jelent idén a gimnáziumi felvételin. Ez szerepel intézményünk felvételi tájékoztatójában is. A próbanyelvvizsgával nem lehet megszerezni az alapfokú nyelvvizsgát, de fel lehet mérni az aktuális angol nyelvi tudást. A próbanyelvvizsga letétele nem kötelező, de ajánlott.
 
A jelentkezés menete:
A jelentkezés a mellékelt űrlap kitöltésével történik, amit aláírva és beszkennelve vagy lefotózva el kell küldeni a Bornemisza Péter Gimnázium titkárságára a bpg@bpg.hu email címre. (A Bornemiszás tanulókat az intézményen belül már jelentkeztettük, rájuk ez a felhívás nem vonatkozik.)
 
A jelentkezés határideje: 2020. február 4., kedd
 
Ezt követően várjuk szeretettel a jelentkezőket az angol próbanyelvvizsgán 2020. február 10-én, hétfő reggel 8 órára a Bornemisza Péter Gimnázium Száva utcai intézményegységébe (1107 Budapest, Száva utca 1.).
 
Tisztelettel,
 
Füzi Zoltán
igazgatóhelyettes
Csatolt fájlok:
Publikálta: Füzi Zoltán
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium