BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Felvétel
Jelentkezés a központilag, egységes követelmények szerint szervezett írásbeli vizsgára
2012.01.11.
Iskolánk is szervez központi írásbeli vizsgát, így jelentkezni az iskolánk székhelyén is lehet 2011. december 10-ig.
A jelentkezési lapot az alábbiakban csatolt fájlból, az OH honlapjáról (www.oh.gov.hu) lehet letölteni vagy az iskolánk titkárságán lehet kérni.  (Ez a jelentkezési lap csak az írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze a felvételi eljárásban használatos jelentkezési lappal, amelyet a középfokú iskolákba való jelentkezésre kell majd használni.)
Egy tanuló csak egy intézménybe jelentkezhet írásbeli vizsgára. Ha a tanuló a 9. évfolyamra történő beiskolázáshoz szükséges írásbeli vizsgára jelentkezik, és tehetséggondozó valamint általános központi írásbeli vizsgát is kíván írni, akkor, - és csakis akkor - megteheti, hogy két intézménybe adja le a vizsgára jelentkezési lapot.
A 9. évfolyamra történő beiskolázás tehetséggondozó írásbeli felvételi vizsgát szervező intézmények listája letölthető az OH honlapjáról (www.oh.gov.hu).
 
Sajátos nevelési igényű tanuló esetében – a vizsgaszervezés érdekében – szükséges a speciális körülmények illetve eszközök igénylésére a szülő által írt kérvénynek és a kérvényben foglaltak alátámasztására a szakértői és rehabilitációs bizottság, vagy a nevelési tanácsadó szakértői véleményének csatolása a jelentkezési laphoz. A szülői kérelem beadásának határideje: 2011. december 10.
 
 
A központilag, egységes követelmények szerint szervezett írásbeli vizsgára jelentkezés:
2011. december 10-ig az iskola székhelyén (1107 Budapest, Száva utca 1.). Mivel ez a határnap ebben az évben nem munkanapra esik, a jelentkezési lap benyújtásának határideje 2011. december 12.
 
A központilag, egységes követelmények szerint szervezett írásbeli vizsga időpontja:
2012. január 21-én 10 órától az iskola székhelyén (1107 Budapest, Száva utca 1.).
 
Csatolt fájlok:
Publikálta: Tornóczi Valéria
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium